Nieuwe rookmelders

rookmelderOnlangs werden we door een oplettende bewoner gewezen op het feit dat de rookmelder zoals deze in elke woning aanwezig is vervangen dient te worden.

Omdat we uw en onze veiligheid als zeer belangrijk beschouwen heeft het bestuur besloten om voor iedere woning een nieuwe rookmelder te bestellen waardoor u zeker weet dat u en uw gezin de komende jaren weer veilig kunnen slapen.

U kunt tegen inlevering van uw oude rookmelder gratis een nieuw exemplaar (winkelwaarde €49) komen ophalen. Omdat de plafondplaat kan blijven zitten is het omwisselen slechts een minuutje werk.

De nieuwe rookmelder kan worden opgehaald op maandag t/m donderdag tussen 19:00 en 21:00 uur op nummer 37 (4e verdieping).

rookmelder-montageInstructies :

  1. Steek een kleine schroevendraaier in de opening op de rookmelder en schuif de rookmelder van u af. Deze komt vervolgens los van de bodemplaat.
  2. Lever de rookmelder in, u krijgt gratis een nieuwe.
  3. Plaats de nieuwe rookmelder volgens bijgeleverde instructies. BELANGRIJK : Schakel voor het plaatsen eerst de stroom uit op de groep waar de melder op is aangesloten.
  4. Schakel de stroom weer in.