Warm welkom voor nieuwe bewoners

welkom in de zuidertoren boekjeBinnen het bestuur liepen wel al een tijdje met de gedachte om nieuwe eigenaren welkom te willen heten in ons gebouw. Op deze manier kunnen we de nieuwe bewoners niet alleen leren kennen, maar kunnen we hen ook op weg helpen in ons gebouw. Waar kunnen ze hun vuil kwijt, waar zitten alle technische voorzieningen, maar ook een korte introductie tot het huishoudelijke reglement.

We hopen op deze manier de nieuwe bewoners een warm welkom te kunnen geven en ze op weg te helpen in het gebouw waar ze nu ook deel van uitmaken.

Een lid van het bestuur en een lid van de veiligheidscommissie gaan vlak na de overdracht bij de nieuwe bewoners langs. Behalve een bloemetje en een persoonlijke introductie krijgen ze ook een van onze nieuwe uitgaven, het 'Welkom in de Zuidertoren' boekje. Hierin staan een hoop tips, tricks en een korte samenvatting van het huishoudelijk reglement.

Voor alle bestaande bewoners die er wellicht ook interesse in hebben, hebben we het boekje online gezet. Log in op de website, ga naar Archief - Nieuwsbrieven en vervolgens kunt u dit boekje daar bekijken.